Heb je huidproblemen zoals; rimpeltjes, een droge huid, rosacea, couperose, een gevoelige huid, rode vlekjes, littekens, puistjes, een vette of juist trekkerige huid? Stop met zoeken!

Ik laat je huid binnen 4 maanden weer zichtbaar in balans laten komen…!

 

Mijn behandelaanbod en aanpak is net anders dan de gemiddelde behandeling bij de huidtherapeut of schoonheidsspecialist. Waar je normaal als consument een behandeling naar smaak uitkiest heb ik een unieke aanpak. Ik kies welke behandeling jij krijgt! Fruitzuren, microneedling, zeer geconcentreerde werkstoffen, peelingen of is er coagulatie nodig?  Geen zorgen! Ik zie waar je huid behoefte aan heeft en waarmee je huid geholpen wordt.

Naast dat ik dus bij elke afspraak weer opnieuw en uitgebreid naar je huidconditie kijk. Kies je bij mij dus niet voor een behandeling, maar voor een tijdsduur. Binnen deze tijdsduur zal ik de huid de aandacht geven die nodig is om de huid te verbeteren.

Je zult verbaasd zijn over het resultaat, en komt dus nooit voor verelende verassingen te staan bij het afrekenenen.

Ik kies dus de behandeling die past bij de huidbehoefte en niet andersom.

 

Zowel voor Acne, huidproblemen en voor anti-age of huidverjonging heb ik een unieke aanpak!

Met een op maat gemaakt startpakket, unieke en doeltreffende behandelingen, duidelijke aanpak en mijn kennis van de probleemhuid zul je binnen 4 maanden een zichtbaar verschil ervaren!

PH Formula is geen cosmetica maar cosmeceutical!

PH Formula is geen cosmetica maar een cosmeceutical. Waar reguliere cosmetica voornamelijk inwerken op de bovenste huidlaag en bedoeld zijn voornamelijk comfort. Daarentegen werken cosmeceuticals vooral in de diepere huidlagen en kunnen daarmee specifieke huidproblemen effectiever aangepakt worden.

Daarnaast is PH Formula een unieke cosmeceutical. De huid wordt niet alleen gepeeld, maar de huid krijgt direct een enorme boost aan geconcentreerde werkstoffen en zuurstof toegevoegd. De pH Formula huidbehandelingen leveren spectaculaire resultaten op je huid veranderd behaald kunnen worden waarin je huid tot 3 weken na de behandeling zichtbaar verandering doormaakt

Zowel voor acne, huidproblemen en of huidveroudering heb ik dus een unieke aanpak!

Met een op maat gemaakt startpakket, unieke en doeltreffende behandelingen, duidelijke aanpak en mijn kennis van de probleemhuid zul je binnen 4 maanden een zichtbaar verschil ervaren!

Nieuwsgierig?
Plan dan gauw een vrijblijvend en gratis intake gesprek!